background

Waarom kiezen ondernemers voor Coventis ?

Coventis is een onafhankelijk bedrijfsadvieskantoor
dat klaar, duidelijk en betaalbaar advies op maat verleent
en ondernemers bijstaat op vlak van veilig ondernemen.

ONTDEK ONZE TROEVEN

Professioneel en helder advies
op maat van uw onderneming.

Transparante & vaste tarieven, Zonder verrassingen.

Snelle service.
Oprichting binnen circa 1 week.

Snelle en eersteklas service

Als ondernemer wilt u zich wijden aan uw core business en niet aan “randzaken” zoals de constitutie en registratie van de onderneming.  Coventis neemt u al dat werk uit handen:
tegen een vast, van tevoren afgesproken tarief richten wij uw  vennootschap binnen circa 1 week op.  Een CommV (vroeger GCV) en een VOF worden zelfs binnen 2 werkdagen opgericht.

Alle onderdelen van het oprichtingsproces van uw nieuwe onderneming zijn bij Coventis in goede handen: nazicht van de beschikbaarheid van de gewenste bedrijfsnaam, opmaak van de oprichtingsakte en statuten, invullen van alle benodigde formulieren, neerlegging ter griffie van de ondernemings-rechtbank, inschrijven van uw onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO), aanvraag van BTW-identificatie, inschrijven van de uiteindelijke begunstigden in het UBO-register, etc.  Onze ruime ervaring en grote betrokkenheid zorgen er voor dat het gehele proces soepel en zonder vertraging verloopt.

image
Wij verzekeren een zorgeloze oprichting van uw onderneming.

Om u een snelle en eersteklas service te kunnen bieden, wordt een uittreksel van de oprichtingsakte elektronisch neergelegd zodat u dezelfde dag nog over het ondernemingsnummer beschikt.
Ook de aanvraag tot inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) wordt elektronisch ingediend.

background
 • “Coventis is een duidelijk voorbeeld van het feit dat uitstekende kwaliteit niet altijd duur betaald moet worden.”
  Christoph V.
  Heusden
 • “Ik ben zeer tevreden over de goede begeleiding en het geduld dat u met mij gehad hebt om alles uit te leggen en in goede banen te leiden.”
  Albert N
  Boom
 • “Zeer professionele afhandeling van de oprichting, zowel in planning, documentatie en opvolging, klantvriendelijk en meedenkend.”
  Daniel S.
  Leuven
 • Maatwerk

  Image

  Maatwerk gestoeld op kennis

  Uw onderneming is uniek en daarom levert Coventis u professioneel maatwerk. De Belgische context is dynamisch. Coventis heeft de meest actuele kennis in huis als het gaat om relevante Belgische vennootschapswet- en regelgeving. Bovendien werken we zeer nauw samen met notarissen, juristen, accountants en diverse hoogopgeleide experts die continu worden bijgeschoold, zodat we, ondanks de veranderingen in de wetgeving, ten alle tijde up-to-date zijn en u kunnen voorzien van het beste advies.


  Coventis contacteren

 • Opvolging

  Image

  Professionele opvolging

  Onze service eindigt niet met de oprichting van uw onderneming. We hebben aan de lijve ondervonden dat mensen het belangrijk vinden dat er een goede dienst na verkoop is.

  Nadat uw onderneming rechtsgeldig is opgericht, moet deze ook aan een aantal verplichtingen voldoen. Coventis kan voor u alle werkzaamheden en administratieve verplichtingen volledig verzorgen volgens de officiële Belgische richtlijnen, zodat u uw handen vrij heeft voor kernactiviteiten.


  Coventis contacteren

 • Persoonlijk contact

  Image

  Persoonlijk contact

  Wij vinden een persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. De klanten van Coventis beschikken allen over het rechtstreekse telefoonnummer van hun contactpersoon en worden direct te woord gestaan zodat er onmiddellijk antwoord kan worden verkregen op dringende zaken die zich kunnen voordoen. Als u een vennootschap wilt oprichten, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.


  Coventis contacteren

background

U kan ook bij ons terecht voor de oprichting en opvolging van Engelse Limited vennootschappen

Een Engelse limited vennootschap (LTD) kan dienst doen als stille vennoot bij de oprichting van een commanditaire vennootschap. Op die manier heeft u de touwtjes alleen in handen en hoeft u er niemand bij te betrekken. 
Coventis beschikt over de nodige software die het mogelijk maakt om elektronisch en rechtstreeks bij het Britse handelsregister de oprichting en wijzigingen mbt LTDs te registeren. Coventis zorgt ervoor dat uw Limited aan alle administratieve verplichtingen in Engeland voldoet: we handhaven uw statutair kantooradres, dienen het vennootschaps- verslag (= 'confirmation statement') in, betalen de jaarlijkse bijdrage aan het Engelse handelsregister, voltooien de statutaire registers, vragen een vrijstelling van belastingen in Engeland aan, en doen de neerlegging van uw jaarrekening bij het Engelse handelsregister (Companies House).


U kunt dus alle werkzaamheden in Engeland met betrekking tot uw Limited vennootschap volledig toevertrouwen aan Coventis.

Image

Contacteer ons

Email: wim.vdb@coventis.be
Tel. +32 9 277 04 34
Gsm/WhatsApp +32 497 534 465

We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar 
van 9u - 12u en van 14u -17u.