background

Een oplossing voor
de stille vennoot
in uw CommV

Indien u geen stille vennoot heeft, is toch het mogelijk om een commanditaire vennootschap (vroeger GCV) op te richten met uzelf als beherende vennoot en een Engelse Limited (LTD) als stille vennoot.  Daar uzelf 100% aandeelhouder en bestuurder bent van de LTD, heeft u op die manier volledige controle over uw CommV, zonder dat u er externe vennoten moet bij betrekken.


Voor de oprichting van een Limited is geen minimum kapitaal vereist; een Limited kan worden opgericht met 1 EUR maatschappelijk kapitaal. Er is ook geen kapitaalvolstorting vereist. Oprichtersaansprakelijkheid bestaat niet in het Engelse vennootschapsrecht en u hoeft voor een LTD ook geen financieel plan op te stellen.

Wat is een CommV?

Een CommV is een commanditaire vennootschap (vroeger GCV), die wordt aangegaan tussen één of meer hoofdelijk aansprakelijke vennoten, beherende vennoten genoemd, en één of meer geldschieters, stille vennoten genoemd.

De aansprakelijkheid van de stille vennoten is beperkt tot hun inbreng en stille vennoten mogen anoniem blijven.

Image

Coventis kan voor u een Limited vennootschap oprichten die kan dienst doen als stille vennoot in uw  commanditaire vennootschap. Op die manier behoudt u 100% controle over uw vennootschap en moet u er niemand anders bij betrekken.

De oprichting van de Ltd gebeurt op minder dan 3 uur tijd daar we de neerleggingen elektronisch kunnen doen en een rechtstreekse account hebben bij het Engelse handelsregister.

background
GRATIS LIMITED

Bij de oprichting van een CommV door Coventis,
wordt de oprichting van een Limited vennootschap
VOLLEDIG GRATIS aangeboden.

De oprichting van een Limited vennootschap is gratis bij de oprichting van een CommV.

Voor het handhaven van uw Limited vennootschap bedragen de kosten slechts 350 EUR per jaar. Hierin zijn alle administratieve verplichtingen in het Verenigd Koninkrijk inbegrepen.
Bovendien verleggen we het boekjaar gelijk aan een kalenderjaar en vragen gratis een vrijstelling van belastingen in het V.K. aan.

"Ik ben zeer tevreden over de goede begeleiding en het geduld dat u met mij gehad hebt om alles uit te leggen en in goede banen te leiden. Dankzij Coventis ben ik in staat geweest mij te concentreren op mijn daadwerkelijke bezigheden als IT specialist. Voorts bedank ik u voor de juiste informatie en aanwijzingen, zodat ik alle benodigde documenten in korte tijd kon bemachtigen. De vlotte afhandeling uwerzijds heeft het mogelijk gemaakt dat ik zonder problemen nu en in de toekomst, mijn werkzaamheden op correcte wijze kan verrichten. Mijn hartelijke dank hiervoor."

       Albert N.
       Antwerpen

Handhavingskosten

€ 350 Per jaar, excl. BTW aanbod
  • Opmaken & indienen van het vennootschapsverslag
            (= confirmation statement)
  • Jaarlijkse bijdrage aan het Engelse handelsregister
  • Verplicht statutair kantooradres in Engeland
             (= maatschappelijke zetel)
  • Elektronische neerlegging van de jaarrekening
             in Engeland & neerleggingskosten
OFFERTE AANVRAGEN

Bij Coventis kiest u voor deskundig
en betaalbaar advies op maat

voor het doeltreffend opstarten van uw activiteiten in België.

COVENTIS CONTACTEREN
Image