background

Interessant alternatief voor de eenpersoons-BVBA

Indien u voor 100% alleen de touwtjes in handen wil houden zonder de nadelen van de E-BVBA, is dit mogelijk door een gewone BVBA op te richten met uzelf als  vennoot en een Engelse Limited (LTD) als tweede vennoot.
Daar uzelf 100% aandeelhouder en bestuurder bent van de LTD, heeft u op die manier volledige controle over uw BVBA, zonder externe vennoten bij te betrekken.


Voor de oprichting van een Limited is geen minimum kapitaal vereist; een Limited kan worden opgericht met 1 EUR maatschappelijk kapitaal. Er is ook geen kapitaalvolstorting vereist. Oprichtersaansprakelijkheid bestaat niet in het Engelse vennootschapsrecht en u hoeft voor een LTD ook geen financieel plan op te stellen.

Wat is een E-BVBA?

Een E-BVBA is in principe een gewone BVBA met slechts één oprichter-vennoot. De E-BVBA volgt dan ook de regels van de gewone BVBA met uitzondering van een aantal punten:

- Zo dient het minimum volstort kapitaal 12.400 EUR te bedragen ipv 6200 EUR voor een gewone BVBA

Bovendien is de beperking van de aansprakelijkheid slechts van toepassing op één EBVBA.

Indien de enige oprichter een rechtspersoon is, dan blijft deze rechtspersoon hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de EBVBA.

Image

Coventis kan voor u een Limited vennootschap oprichten die kan dienst doen als 2de vennoot in een gewone BVBA.  Op die manier blijft u volstortingplicht beperkt tot 6.200 EUR ipv 12.400 EUR en moet u er niemand anders bij betrekken.

De oprichting van de Ltd gebeurt op minder dan 3 uur tijd daar we de neerleggingen elektronisch kunnen doen en een rechtstreekse account hebben bij het Engelse handelsregister.

background
GRATIS LIMITED

Bij de oprichting van een BVBA door Coventis,
wordt de oprichting van een Limited vennootschap
VOLLEDIG GRATIS aangeboden.

De oprichting van een Limited vennootschap is gratis bij de oprichting van een BVBA

Voor het handhaven van uw Limited vennootschap bedragen de kosten slechts 350 EUR per jaar. Hierin zijn alle administratieve verplichtingen in het Verenigd Koninkrijk inbegrepen.
Bovendien verleggen we het boekjaar gelijk aan een kalenderjaar en vragen gratis een vrijstelling van belastingen in het V.K. aan.

"Werken met Coventis was voor ons een garantie voor snelheid en administratieve vereenvoudiging.  Bij alle aspecten die we over het hoofd hadden gezien zorgde Coventis voor een pasklaar antwoord en wist raad met ieder probleem."

      Koen M.
      Gent

Handhavingskosten

€ 350 Per jaar, excl. BTW aanbod
  • Opmaken en indienen van het vennootschapsverslag
             (= confirmation statement)
  • Jaarlijkse bijdrage aan het Engelse handelsregister
  • Verplicht statutair kantooradres in Engeland
             (= maatschappelijke zetel)
  • Elektronische neerlegging van de jaarrekening
             in Engeland en neerleggingskosten
OFFERTE AANVRAGEN

Bij Coventis kiest u voor deskundig
en betaalbaar advies op maat

voor het doeltreffend opstarten van uw activiteiten.

COVENTIS CONTACTEREN
Image